• Diëtist Wormerveer - Dorette Langedijk

Bloedonderzoek voedselovergevoeligheden bij migraine- en huidklachten

Heb jij klachten zoals eczeem, acne, psoriasis, urticaria, migraine en/ of andere onverklaarbare klachten? Geven reguliere onderzoeken geen duidelijkheid over waar de klachten vandaan komen? Dan kan er mogelijk sprake zijn van een voedselovergevoeligheid. Een voedselovergevoeligheid kan heel lastig te achterhalen zijn, aangezien de klachten pas na enkele uren of zelfs dagen optreden.

Wij werken met speciale bloedtesten en eet- en klachtendagboekjes om jouw voedselovergevoeligheden op te sporen. Zo weet je precies welke voedingsmiddelen de klachten veroorzaken.

Een gespecialiseerd laboratorium voert een betrouwbare diagnostische test (ELISA) uit om IgG-antilichamen tegen 90 voedingsmiddelen in jouw bloed te meten. Op basis van de resultaten van de antilichaamtiter worden de levensmiddelen vervolgens in drie groepen onderverdeeld:

  • Niet verhoogd
  • Verhoogd
  • Zeer verhoogd

Je ontvangt een uitgebreid rapport met nauwkeurige resultaten, evenals jouw persoonlijke behandelplan met individuele aanbevelingen. Samen gaan wij op onderzoek uit om de oorzaak van jouw klachten te achterhalen.

Ik heb al vele cliënten mogen helpen om de triggers van de klachten te achterhalen en mooie resultaten mogen behalen. Mag ik jou ook helpen?

Diëtist Wormerveer - Dorette Langedijk

Heb jij vragen over een IGG test? Neem dan contact met ons op.

Chat openen
Bel