• Diëtist Wormerveer - Dorette Langedijk

Bloedonderzoek voedselovergevoeligheden bij migraine- en huidklachten

Heb jij klachten zoals eczeem, acne, psoriasis, urticaria, migraine en/ of andere onverklaarbare klachten? Geven reguliere onderzoeken geen duidelijkheid over waar de klachten vandaan komen? Dan kan er mogelijk sprake zijn van een voedselovergevoeligheid. Een voedselovergevoeligheid kan heel lastig te achterhalen zijn, aangezien de klachten pas na enkele uren of zelfs dagen optreden. Bovendien verschillen de klachten per persoon waardoor het lastig te herleiden is welke voedingsstoffen de oorzaak kunnen zijn.

Wij werken met speciale bloedtesten en eet- en klachtendagboekjes om jouw voedselovergevoeligheden op te sporen. Zo weet je precies welke voedingsmiddelen de klachten veroorzaken.

Een gespecialiseerd laboratorium voert een betrouwbare bloedtest uit om IgG-antilichamen tegen 80 voedingsmiddelen in jouw bloed te meten. Op basis van de resultaten worden de etenswaren vervolgens verdeeld in verschillende categorieën: o.a. negatief, licht positief, positief, extreem positief. Na het ontvangen van de resultaten start het traject waarin je de voedingsmiddelen met een hoge meting gaat vermijden. Deze voedingsmiddelen ga je daarna stuksgewijs terug introduceren in het voedingspatroon om zo in kaart te brengen welke etenswaren de oorsprong van jouw klachten zijn.

Je ontvangt een uitgebreid rapport met nauwkeurige resultaten, evenals jouw persoonlijke behandelplan met individuele aanbevelingen, voorbeelddagmenu en variatielijsten. Samen gaan wij op onderzoek uit om de oorzaak van jouw klachten te achterhalen.

Ik heb al vele cliënten mogen helpen om de triggers van de klachten te achterhalen en mooie resultaten mogen behalen. Mag ik jou ook helpen?

Heb jij vragen over een IGG test? Neem dan contact met ons op.

Chat openen
Bel