Ingrediënten
150 g bloemkoolrijst
50 g kipfilet in reepjes
50 g broccoli
100 g taugé
1 lente-ui in ringen
1 tl roomkaas light
1 el olijfolie
2 tl kerriepoeder
1 teen knoflook
½ blokje bouillon
peper
zout

Bereidingswijze:

  1. Kook de bloemkoolrijst volgens de aanwijzing op de verpakking in ruim water met een half blokje kipbouillon.
  2. Spoel de broccoli af en snijd in stukjes. Breng een pan met water aan de kook en kook de broccoli beetgaar.
  3. Verwarm 1 el olie in een pan. Voeg de knoflook, lente-ui en kipfilet toe. Bak deze totdat de kip goudbruin en bijna gaar is.
  4. Voeg het kerriepoeder, roomkaas light, broccoli en taugé toe en roer alles even goed door.
  5. Breng op smaak met peper en zout en schep de rijst erdoorheen.
© Copyright - Diëtistenpraktijk Stede Broec || Design by Project Direct