Voor 2 personen

Ingrediënten
100 g gesneden beenham
2 volkoren pistoletjes
0,25 rode ui
40 ml yoghurt
5 ml olijfolie
10 g mosterd
15 g honing
20 g romaine sla

Of gebruik de PS honing mosterd dressing of Remia honing mosterd dressing zero%

Bereidingswijze
1. Bak de pistoletjes (indien nodig) af volgens de instructies op de verpakking.
2. Bak de beenham kort in een droge koekenpan of grillpan.
3. Snijd de ui in smalle ringen.
4. Beleg de pistoletjes met de romaine sla, ui en de beenham.
5. Maak een sausje van de yoghurt, olijfolie, mosterd en honing en maak op smaak met peper en eventueel zout (of gebruik de kant-en-klare Remia zero% of PS dressing).
6. Verdeel de saus over de beenham. Houd een beetje achter om naar smaak extra saus te gebruiken.

Chat openen
Bel