Voor 2 personen

Ingrediënten
4–6 glutenvrije wraps (bv. Schär Wraps, BFree Meergranen wraps glutenvrij, La Morena Mais tortilla wraps)
250 g mager rundergehakt
2 rode paprika
2 tomaten
50 g geraspte kaas
1 tl paprikapoeder
3/4 tl komijn
1/2 tl korianderpoeder
1/2 tl oregano
1/4 tl cayennepeper
1/2 tl zout

75 g lactosevrije crème fraîche
1/2 tl dille
1/2 tl peterselie
Een scheutje citroensap
Een snufje cayennepeper
Een snufje zout

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng voor de kruidenmix alle kruiden door elkaar in een kommetje. Zet opzij.
2. Bak het gehakt rul. Snijd de paprika en tomaten in kleine stukjes. Voeg deze samen met de kruidenmix toe aan het gehakt. Bak de groenten een paar minuten mee tot ze zacht zijn geworden.
3. Meng voor het sausje de lactosevrije crème fraîche met de kruiden voor de sausmix en het citroensap. Besmeer de wraps met het crème fraîche mengsel.
4. Verdeel het gehakt-groentemengsel over de wraps en vouw de wraps dicht. Leg ze met de opening naar beneden in een ovenschaal. Strooi de geraspte kaas eroverheen en zet de FODMAP-proof wraps voor 10 minuten in de oven.

Chat openen
Bel