• Diëtistenpraktijk Wormerveer - Lisa Kappert - Dorette Langedijk. Voedingsadvies, Afslanken, Gezonde leefstijl, Begeleiding bij specifieke diëten, Voeding bij vermoeidheid, Begeleiding rond emotie eten, Voeding bij ziekte, Voeding bij COPD, Voeding bij maagklachten, Voeding bij darmklachten/ darmziekten, Voeding bij huidklachten: eczeem, acne en psoriasis, Begeleiding bij het FODMAP dieet, Voeding bij allergieën, Hypercholesterolemie/ hoog cholesterol, Hypertensie/ hoge bloeddruk, Pre-diabetes, Diabetes type 2, Zwangerschapsdiabetes, Overgewicht/ obesitas, Voorbereiding op een bariatrische ingreep, Ondervoeding, Aanvraag drinkvoeding, Vegetarisch/ veganistisch voedingspatroon, Voeding bij kinderen, Voedingsadviezen bij ouderdom, Oncologische hulpvragen tijdens en na behandeling, Voeding ter bevordering van de sportprestaties, Herstel na Covid-19,

Benodigdheden voor 12 muffins:

2 bananen (rijp)
4 eieren
40 g havermout
2 handjes frambozen of blauwe bessen

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius.
  2. Prak de bananen met een vork in een grote kom.
  3. Klop de eieren los boven de kom en meng goed door het bananenmengsel tot er een geheel ontstaat.
  4. Meng de havermout door het mengsel.
  5. Vet de muffinvormpjes in met een beetje kokosolie.
  6. Doe in elk vormpje een paar frambozen en verdeel het ei-bananenmengsel over de vormpjes.
  7. Zet de muffins 12 minuten in de oven.
  8. Haal ze uit de oven, laat even afkoelen en opeten maar!

Tip: Bestrooi met kokosrasp en kaneel

Geniet ervan!

© Copyright - Diëtistenpraktijk Stede Broec || Design by Project Direct