• Diëtist Wormerveer - Dorette Langedijk

Resultaten & recensies

Dorette is zeer professioneel en klantvriendelijk. Blij dat ik deze stap heb gezet. Zoveel behandelingen gehad voor mijn huid maar door nu eens te kijken naar mijn voeding geeft eindelijk echt resultaat! Ik voel mij beter en dat zie je terug in mijn huid. Als je voor verbetering wilt gaan kies dan voor Dorette :D

Jessica Penner Avatar
Jessica Penner
6/07/2021

Sinds ik Diëetcoaching krijg van Dorette ben ik al aardig afgevallen en zit ik een stuk lekkerder in mijn vel. Het advies is echt op maat gemaakt en heel persoonlijk, en er wordt echt gekeken naar wat je zelf wilt en kan. Zo hebben wij samen een eetpatroon uit kunnen zoeken wat niet alleen heel erg veel gezonder is, maar ook lekker en goed vol te houden.

Kick Hulst Avatar
Kick Hulst
4/22/2021

Wij verhuren een van onze behandelkamers aan Diëtistenpraktijk Stede Broec. Vanaf het eerste contactmoment klikte het ontzettend goed tussen ons team en eigenaar/diëtist Lisa Kappert.

Onze locatie (Wormerveer) is de vijfde locatie waar Lisa en haar team werkzaam zijn om zo veel mogelijk mensen te hebben aan wetenschappelijk onderbouwde voedingsadviezen die leiden tot een gezond voedingspatroon. Het geheim achter haar succes? Betrokkenheid, persoonlijke aandacht èn realistische adviezen passend bij de situatie en wensen van iedere cliënt.

Diëtist Dorette Langedijk is het meest aanwezig op locatie Wormerveer en is een ontzettend enthousiaste, eerlijke, betrouwbare en fijne collega om mee te werken. Naast vragen over voedingsstijlen, diëten, voeding bij sport en voeding bij ziekten is zij ook gespecialiseerd in voeding bij huidklachten.

Inmiddels hebben wij al een aantal cliënten op multidisciplinaire wijze van hun (huid)klachten af gelopen. Diëtist Dorette doormiddel van een persoonlijk behandelplan voeding en de huid- en laserspecialisten van Larimar Skincare Institute middels huidverbeterende product- en behandeladviezen.

Al met al zijn wij ontzettend lovend over onze nieuwe huurders en hadden wij ons geen betere collega’s kunnen wensen.

Larimar Skincare Institute Avatar
Larimar Skincare Institute
4/22/2021

Dorette is een hele fijne en sociale collega. Ze luistert goed, stelt de juiste vragen op het juiste moment en kijkt echt naar jou als persoon. Dorette maakt voor ieder individu een passend voedingsadvies op maat. Het is geen dieet, maar een nieuwe leefstijl. Dorette kan kan jou helpen met afvallen, aankomen, bij voedselovergevoeligheden en nog vele andere hulpvragen. Zeker een aanrader om eens bij Dorette langs te komen!

Lisa Kappert Avatar
Lisa Kappert
4/16/2021

Ik heb de begeleiding van Dorette als enorm prettig ervaren. Dorette maakte aan de hand van mijn klachten, bloeduitslagen van de IGG test en mijn normale voedingsgewoonten een prachtig behandelplan op maat. Er is heel goed gekeken naar de haalbaarheid en hierdoor kan ik er echt een levensstijl van maken. Inmiddels ben ik van mijn darm-, huid- en migraineklachten af.

Trudy Braakman Avatar
Trudy Braakman
12/28/2020

Dorette en Suzanne

Onderzoeken wat voor u de juiste voeding is;

Helpen u om die voeding in te passen in uw dagelijkse eetpatroon;

Beantwoorden al uw praktische vragen;

Begeleiden u stap voor stap naar het beste resultaat;

Helpen u uw leefstijl zo gezond mogelijk te krijgen.

Heeft u een specifieke vraag over het volgen van een dieet of lifestyle coaching?

Chat openen
Bel