• Diëtistenpraktijk Wormerveer - Lisa Kappert - Dorette Langedijk. Voedingsadvies, Afslanken, Gezonde leefstijl, Begeleiding bij specifieke diëten, Voeding bij vermoeidheid, Begeleiding rond emotie eten, Voeding bij ziekte, Voeding bij COPD, Voeding bij maagklachten, Voeding bij darmklachten/ darmziekten, Voeding bij huidklachten: eczeem, acne en psoriasis, Begeleiding bij het FODMAP dieet, Voeding bij allergieën, Hypercholesterolemie/ hoog cholesterol, Hypertensie/ hoge bloeddruk, Pre-diabetes, Diabetes type 2, Zwangerschapsdiabetes, Overgewicht/ obesitas, Voorbereiding op een bariatrische ingreep, Ondervoeding, Aanvraag drinkvoeding, Vegetarisch/ veganistisch voedingspatroon, Voeding bij kinderen, Voedingsadviezen bij ouderdom, Oncologische hulpvragen tijdens en na behandeling, Voeding ter bevordering van de sportprestaties, Herstel na Covid-19,

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 2 eieren
  • 1 el kwark
  • 1 flinke hand verse spinazie
  • 1 el roomkaas (light)
  • 2 plakken gerookte zalm
  • Handje rucola
  • Peper en zout
  • chilipeper
  • 1 el pijnboompitten

Bereidingswijze:

  1. Klop in een kom de eieren met de kwark door elkaar. Breng op smaak met chilipeper, peper en zout.
  2. Verhit een koekenpan met (kokos)olie en bak hierin de spinazie kort aan.
  3. Voeg het eiermengsel toe aan de spinazie in de pan en bak een omelet.
  4. Haal de omelet uit de pan, besmeer met roomkaas, beleg met zalm en bestrooi met pijnboompitten.
  5. Rol de omelet op en enjoy!
© Copyright - Diëtistenpraktijk Stede Broec || Design by Project Direct