• Diëtistenpraktijk Wormerveer - Lisa Kappert - Dorette Langedijk. Voedingsadvies, Afslanken, Gezonde leefstijl, Begeleiding bij specifieke diëten, Voeding bij vermoeidheid, Begeleiding rond emotie eten, Voeding bij ziekte, Voeding bij COPD, Voeding bij maagklachten, Voeding bij darmklachten/ darmziekten, Voeding bij huidklachten: eczeem, acne en psoriasis, Begeleiding bij het FODMAP dieet, Voeding bij allergieën, Hypercholesterolemie/ hoog cholesterol, Hypertensie/ hoge bloeddruk, Pre-diabetes, Diabetes type 2, Zwangerschapsdiabetes, Overgewicht/ obesitas, Voorbereiding op een bariatrische ingreep, Ondervoeding, Aanvraag drinkvoeding, Vegetarisch/ veganistisch voedingspatroon, Voeding bij kinderen, Voedingsadviezen bij ouderdom, Oncologische hulpvragen tijdens en na behandeling, Voeding ter bevordering van de sportprestaties, Herstel na Covid-19,

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 theelepel olijfolie
  • 50 ml bouillon bereid
  • 50 ml water
  • 265 g kikkererwten uitgelekt
  • 1 el citroensap
  • knoflookpoeder
  • paprikapoeder
  • basilicum
  • komijnpoeder
  • peterselie
  • 1 paprika
  • 2 courgettes
  • 2 porties gemengde paddenstoelen
  • 4 wraps (eventueel koolhydraatarm)
  • peper en zout

Bereidingswijze:

  1. Meng de bouillon met olijfolie, basilicum, peterselie, peper en zout.
  2. Spoel de kikkererwten af en pureer met water, citroensap, knoflookpoeder, komijn, paprikapoeder, peper en zout.
  3. Was de groentes, snij de paprika in stukjes en de courgettes in dunne plakjes.
  4. Borstel de paddenstoelen schoon en snijd in plakjes.
  5. Verhit een grillpan zonder vet en grill de groenten aan beide kanten.
  6. Verwarm de wrap volgens de verpakking en besmeer met hummus.
  7. Beleg de wrap vervolgens met gegrilde groenten en besprenkel met de kruidenolie.
  8. Rol de wrap op.

Tips:
– Gebruik de naturel hummus van Maza
– Om de wrap nog voedzamer te maken kan je gerookte zalm/kip toevoegen.

Eetsmakelijk!

© Copyright - Diëtistenpraktijk Stede Broec || Design by Project Direct